çoçuk örgü Saç Modeli

çoçuk örgü Saç Modeli
çoçuk örgü Saç Modeli
Description

çoçuk örgü Saç Modeli:

çoçuk örgü saç modeli. öreceğimiz saçları üçe ayırıyoruz. çocukların ipeksi saçlarını şekillendirmek yetişkinlerin saçlarından çok daha keyifli oluyor çocuk örgü modelleri okula giden çocuklar için ideal. Burada gördüğünüz modelde önce saç iyice fırçalanıp kabartılıyor ve arkasından çok gevşek bir balıksırtı örgüsü uygulanıp kuyruk kısmı içeri saklanıyor.

Ikiye ayırdığımız saçların bir tarafını bağlayalım ki örerken elimize dolaşmasın. Bu saç modellerini çocuğunuz okula. Yavaşça daha da gevşetilen örgü üzerine de istediğiniz boyut ve renkte bir taç taktınız mı alın size.

Saç örgü modelleri resimli anlatım yolu ile açıklanırsa o modeli yapmak daha kolay oluyor. Bu örgü saç modeli yani hollanda örgüsü dediğimiz modeli yapmak gayet kolay sol taraftaki resimde saçları ikiye ayırıyoruz. Normal örgüyü üstten alarak ördüğümüzü düşünürsek bu saç modelini yapmak için tam tersini yapıp.

Saçlarının yüzüne gelmesini engellemek ve gün boyu. Saçları dört parçaya ayırıp birinci parcayı ikincinin üstünden üçüncünün altından dördüncünün ise üstünden geçirin. 2018 kız çocuk örgü saç modelleri iyi seyirler bizi takip etmeye devam edin.

Videomuzu beğenirseniz beğen butonuna tıklamayı yorum yazmayı ve sevdiklerinizle paylaşmayı ihmal. çocuk saçlarında örgü pratiği yapmak kendi saçımızı örmekten çok daha kolay. çocuk saç örgü modelleri ve yapılışları bizim her zaman dikkatimizi çekiyor.

Keywords:

License:

Non-commercial use, DMCA Contact us

Related search: